Groepsverzekering

Verzeker de toekomst van uw personeel en van uw bedrijf!

In onze hedendaagse maatschappij zijn uw medewerkers meer en meer het gezicht van uw onderneming en zorgen zij samen met uw eigen inspanningen voor de rendabiliteit van uw bedrijf.

U bent zich hiervan van bewust en wil als werkgever het verschil maken? U bent op zoek naar een performante oplossing voor uw loonkost te verlagen en / of tegelijk om uw medewerkers te motiveren en hun loyaliteit te verhogen?

 

Dankzij een groepsverzekering kan u uw medewerkers een interessant extralegaal pensioen bezorgen en levert dit voor uw onderneming een aantal onmiddellijke voordelen op. Dit is eveneens een absolute troef om uw personeel te rekruteren en te behouden.

Daarnaast kan u uw medewerkers nog meer zekerheid bezorgen door aanvullende waarborgen op te nemen in uw contract zoals een invaliditeitsverzekering, overlijdensdekking of hospitalisatieverzekering.

Bovendien levert uw investering in deze groepsverzekering voor uw medewerkers bijna drie keer meer op dan een loonsverhoging. En dit terwijl de financiële inspanning voor u gelijk blijft!

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen die een groepsverzekering kan bieden of even aftasten tijdens een verkennend gesprek of deze oplossing iets voor uw onderneming is? Zakenkantoor Onsia staat klaar om u hierin verder te helpen.