De aansprakelijkheid van uw gezin

Potje breken, potje betalen ... Wanneer u of een huisgenoot schade veroorzaakt aan iemand anders, kunt u geconfronteerd worden met een gepeperde rekening. Een familiale verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is dan ook een echte noodzaak.
En om optimaal rekening te houden met uw familiale situatie, bieden wij naast een bijzonder uitgebreide burgerlijke aansprakelijkheid u ook unieke aanvullende waarborgen.

De familiale verzekering is de verzekering voor kleine ongelukjes en voor iedereen. En dit zowel wanneer u in uw recht bent of wanneer u aansprakelijk bent voor een fout ten aanzien van derden. Dankzij de familiale verzekering hoeft u niet meer wakker te liggen van deze financiële gevolgen. Zo geniet u de beste bescherming tijdens al uw privéactiviteiten!

Uw gezin (samengesteld of niet), uw kinderen op kot, uw gasten, uw poetsvrouw, uw huisdieren; onze familiale verzekeringen dekken u, waar u ook bent, in bijna elke denkbare situatie!

Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen invulling van deze familiale verzekering. Als specialist in ons vak is het onze job u te tonen welke formule perfect bij u past.