Kredieten

Een nieuwe auto, een verre reis, uw huis verfraaien. Het betekent allemaal een flinke hap uit uw budget. Om dat niet uit evenwicht te brengen, is het dikwijls beter de betaling van uw aanwinst te spreiden in de tijd. Zo geeft u voorrang aan uw projecten zonder uw budget aan te tasten!

Autolening

Bent u op zoek naar een voordelige autolening?

Geniet volgende voordelen voor de financiering van uw voertuig:


 • Extra voordelige rentevoeten voor nieuwe en tweedehandsvoertuigen
 • Snelle beslissing en snel geld ter beschikking

 • Staat u te popelen om uw plannen concreet te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag hier uw offerte aan en geniet van de beste marktvoorwaarden!


  Waarom via ons lenen?

  1. Een objectieve vergelijking van voorwaarden en tarieven
   Niemand wil te veel betalen! Elke bank beweert de beste tarieven en voorwaarden te hebben. Een vergelijking maken is niet eenvoudig! Een onafhankelijk verzekeringsmakelaar kan die klus voor je klaren.
  2. Snelle service van A tot Z
   Wie de wagen van zijn dromen vindt, wilt meestal snel handelen. Als verzekeringsmakelaar staan wij in direct contact met meerdere kredietverstrekkers. Wij maken een offerte aanvraag op en sturen die door naar meerdere kredietverstrekkers. Wij wikken en wegen met de verschillende voorstellen in functie van uw voorkeur en mogelijkheden en helpen u het kredietvoorstel in te vullen.
  3. Persoonlijke service
   Als verzekeringsmakelaar hebben we slechts één opdrachtgever: onze klant. Zij zullen je dossier met de grootst mogelijk discretie behandelen en tijdens hun advies maar één belang voor ogen houden: dat van jou!
  4. Een zee van mogelijkheden
   Banken en verzekeringsmaatschappijen zijn steeds creatiever in het uitdokteren van nieuwe leningsformules.
  5. Lage kosten
   Achter voordelige voorwaarden gaan vaak hoge kosten verscholen.
  6. Om te vermijden dat je “gegijzeld” wordt
   Wie kredietoffertes vraagt zal merken dat het afsluiten van een voordelige lening vaak afhankelijk wordt gemaakt van het nemen van een aantal andere diensten, bankrekeningen, andere bancaire diensten, verzekeringen enz.
  7. Als erkend makelaar … 
   Waken wij over dat alles “binnen de grenzen van de wet” gebeurt.
   De wet verbiedt koppelaanbod van diensten. Toch gebeurt het nog vaak! Je makelaar waakt er over dat de voordelen waarvan je geniet niet teniet worden gedaan door mindere kwaliteit of hogere prijs van de andere diensten die de kredietverstrekker aan je lening koppelt.