Verzekering tegen ongevallen

Hebt u er al eens over nagedacht hoe u uw lening verder kan afbetalen of uw gezin verder onderhouden als uw inkomen wegvalt daar een ongeval in de privé sfeer?

Elk jaar zijn er meer dan 200.000 Belgen het slachtoffer van een ongeval in het privé leven. Ongevallen in het dagelijkse leven doen zich drie keer vaker voor dan verkeersongevallen.

Met een ongevallenverzekering beschermt u uw gezin tegen de gevolgen van een ongeval. De financiële gevolgen van een ongeval kunnen het evenwicht van uw gezin en een eventueel inkomensverlies grondig verstoren. Een bescherming tegen blijvende invaliditeit van 10% of meer en overlijden kunnen in dergelijke polissen opgenomen worden. En dat tegen premies die vaak veel lager zijn dan u zou verwachten.

Afhankelijk van de gekozen waarborgen in de polis kan de dekking ook wereldwijd gelden bij ongevallen in het verkeer en voor ongevallen tijdens sport en spel in de vrije tijd. Dergelijke verzekeringen komen meestal ook tussen voor onkosten bij nazorg. Er is geen medisch onderzoek vereist en wij kunnen dus onmiddellijk het nodige voor u doen en een gepaste polis voorstellen.

Verschillende waarborgen zijn mogelijk:

  • Kapitaal bij overlijden
  • Kapitaal bij blijvende invaliditeit vanaf 10%
  • Dagvergoeding in geval van hospitalisatie
  • Medische kosten in het buitenland

Interesse in een dergelijke polis? Neem even polshoogte bij Zakenkantoor Onsia om af te toetsen wat bij u past.