Zakenkantoor Onsia en levensverzekeringsmaatschappij Onelife

Nieuwe naam voor levensverzekeringsmaatschappij Private Estate Life

 

Als levensverzekeringsspecialist ontwikkelt NPG Wealth Management (NPG) oplossingen voor grensoverschrijdende financiële planning via zijn Luxemburgse levensverzekeringsmaatschappij Private Estate Life (PEL).

Om de vereenvoudiging van de bedrijfsstructuur en de ambitieuze groeistrategie in heel Europa te consolideren, zijn NPG en PEL op 8 juni 2016 Onelife geworden.

De nieuwe naam symboliseert het feit dat zij hun klanten in de eerste plaats een unieke en uitzonderlijke ervaring willen bieden en tegelijk hun voetafdruk en hun engagement in de belangrijkste Europese markten willen maximaliseren.

De ruime ervaring in grensoverschrijdende unit-linked levensverzekeringsoplossingen, gecombineerd met het dynamische team van internationale experts, zal hun helpen om gesofistikeerde, reglementaire en innovatieve oplossingen te blijven aanbieden die zijn afgestemd op iedere persoon en hun evoluerende behoeften over de generaties heen, waar zij zich ook bevinden.

Onelife zijn nog steeds dezelfde mensen en u mag erop vertrouwen dat de nieuwe naam geen gevolgen heeft voor u, aangezien alle contracten en overeenkomsten geldig blijven onder dezelfde algemene voorwaarden.

Met Onelife willen zij komaf maken met de conventionele meningen over levensverzekeringen en veranderen hoe de mensen tegen zo'n contract aankijken. Bezoek hun nieuwe website en ontdek een wereld van mogelijkheden:
 

www.onelife.eu.com

Via deze nieuwe link kan u tevens uw portefeuille consulteren via de reeds bestaande tool “Your Assets”.

Met meer dan 25 jaar ervaring bedankt Onelife zijn cliënten en partners voor het vertrouwen en kijken zij ernaar uit te blijven groeien en u te blijven dienen onder hun nieuwe naam.
 
Mocht u verdere inlichtingen wensen, aarzel niet ons kantoor te contacteren.

Share this post